YCEEC 2016 - Njëzet fituesit e Parë

Të dashur studentë, prindër dhe mësues;

Ju falenderojmë për interesin tuaj për t’u bërë pjesë apo për të mbështetur konkursin e esesë krijuese që kemi organizuar në këto tre vitet e fundit. Konkurse të tilla, besojmë që, i zgjerojnë horizontin pjesëmarrësve dhe dëshirën e tyre për të bërë kërkim shkencor përpara se të shkruajnë një ese akademike sikurse edhe nxit studentët të shkëmbejnë idetë e tyre përgjatë periudhës së konkursit.

Procesi i vlerësimit për esetë e këtij viti ka përfunduar dhe ne me krenari i shpallim NJËZET FITUESIT E PARË që do duhet të vijnë dhe të bëjnë PROVIMIN E APTIS-it FALAS në ditët që vijojnë. Së shpejti do të njoftoheni për datën e provimit. Do të vlerësohej nëse do t’u përgjigjeshit email-eve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur pasi duhen disa të dhëna kontakti më shumë në lidhje me përgatitjet për provimin.

Më 26 maj 2016, në një CEREMONI PËR SHPËRNDARJEN E ÇMIMEVE, do të shpërndahen certifikatat për të gjithë pjesëmarrësit. FITUESIT janë:

1. Armanda Gjoka

2. Blerta Daci

3. Desada Kurti

4. Emy Balla

5. Enise Tekines

6. Entela Bushi

7. Erka Shata

8. Fiona  Manja

9. Hergi Peza  

10. Joana Lame 

11. Klea Laraku

12. Mona Islami

13. Orseda Cara

14. Pegi Koci

15. Revi Kazani

16. Sara Muçollari 

17. Silvana Belegu 

18. Sindi Dojaka   

19. Trejsi Tena

20. Zelma Kapxhiu

Të dashur student, do të ishim shumë të kënaqur nëse do të na dërgonit të dhënat e kontaktit duke plotësuar të dhënat e nevojshme që ju janë dërguar me link në adresën tuaj të email-it dhe ju urojmë suksese për raundin tjetër.

Shpresojmë që të shihemi së shpejti!