Stafi

Stafi Akademik

Albana Cekrezi
Edona Llukacaj
Elsuida Hoxhaj
Enriketa Sogutlu
Indrit Lami
Irena Shehu
Dr. Irena Shehu është e angazhuar si lektore në Kolegjin Universitar Beder , në pogramin bachelor dhe master në Gjuhë dhe Letërsi Angleze.Ajo mban titullin Dr. Në profilin Pedagogji dhe Psikologji. Krahas studimeve, ajo ka marrë pjesë në shumë trajnime brenda dhe jashtë vendit.
Isa Erbaş
Isa Erbaş është lektor i Gjuhës dhe Letërsisë Angleze në IAL, “Hëna e Plotë-BEDËR”, Tiranë, Shqipëri. Në vitin 1999 përfundoi studimet Bachelor dhe Master në Gjuhë dhe Letërsi Angleze në Universitetin Shtetëror Pedagogjik të Penzës, Rusi.
Neliada  Memushaj
William Karl Martin
Jonida Tirana
Ajo ka përfunduar studimet Bachelor dhe Master Shkencor në Ndërmjetësi Gjuhësore e Kulturore si dhe në Gjuhë të Huaja për Komunikim Ndërkombëtar në Padova, Itali dhe ka fituar gradën Doktor i Shkencave në fushën e Pedagogjisë pranë Universitetit të Tiranës.
Migena Alimehmeti