Lista e kandidatëve fitues – Raundi II (2023 - 2024)

Kolegji Universitar Bedër shpall listën e kandidatëve fitues për Raundin e Parë, viti akademik 2023-2024. (Kliko këtu për të parë listën)
 
Ju njoftojmë se procesi i regjistrimit për raundin e dytë në Kolegjin Universitar Bedër fillon nesër, ditën e premte, më datë 22 shtator dhe zgjat deri me 1 tetor.
 
Ftojmë të gjithë aplikantët fitues që të paraqiten për regjistrim pranë Sekretarisë Mësimore në ambientet e Kolegjit Universitar Bedër, prej orës 8:00 deri në orën 16:00.
 
Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrim:
a) Dokument identifikimi (kartë identiteti ose pasaportë);
b) Fotokopje e noterizuar e Diplomës së Maturës Shtetërore së bashku me listën e notave;
c) Dy fotografi të vogla personale;
d) Mandati bankar i pagesës së regjistrimi
 
Pagesa e regjistrimit për Kolegjin Universitar Bedër është 100€ dhe mund ta kryeni në llogarinë e 
 
"Fondacionit HAFIZ ALI KORCA"
Banka: Intesa San Paolo
Nr. Llogarie ne Euro - 10783031803
Nr. Llogarie ne Lek - 10783031801
 
Banka: CREDINS
Nr. Llogarie në Euro - 00001680166
Nr. Llogarie ne Lek - 00001680159
 
Për më tepër informacion:
Cel: +355 67 34 27 001
Web: www.beder.edu.al
Adresa: Rr. “Jordan Misja”