Lista e kandidatëve fitues - Raundi I (2023-2024)

Kolegji Universitar Bedër, bazuar në Udhëzimin e MASR dhe Urdhërin e përbashkët të RASH-QSHA, njofton të gjithë kandidatët që kanë përzgjedhur programet tona si preferencë të tyre për të vazhduar studimet e larta, se ndërmjet datave 14–22 gusht do të zhvillohet procesi i intervistimit.
 
✅ Intervistat do të zhvillohen në ambientet e Kolegjit Universitar Bedër.
✅ Intervista nga komisioni i vlerësimit, i ngritur nga departamenti përkatës, zë masën 30% në vlerësimin e përgjithshëm të kandidatëve.
✅ Lista finale e fituesve do të miratohet nga Keshilli i Departamentit, Dekanati dhe Senati. 
✅ Ndërkohë, më 25 gusht listat do të ngarkohen në sistemin uAlbania.
 
Për të caktuar orarin e intervistës, ju lutem kontaktoni:
📱 +355 67 34 27 001
🌐 www.beder.edu.al
 
Lista paraprake e kanditatëve fitues - Round I (kliko programin për të parë listën):