Vizitë në Muzeun Kombëtar të Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe"

Studentët e vitit të parë, të shoqëruar nga lektorët e Departamentit të Edukimit dhe Gjuhës Anglese, zhvilluan një vizitë në Muzeun Kombëtar të Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe".

Studentët patën mundësinë të njihen me fakte dhe histori, të cilat tregojnë pamje nga periudha më e errët e historisë së vendit.