Kodi i Lëndës : EDU 413
Semestri Kodi i Lëndës Emri i Lëndës Lektori
2020-2021 / Vjeshtë EDU 413-1 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Enriketa Sogutlu, PhD
2019-2020 / Vjeshtë EDU 413-1 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Enriketa Sogutlu, PhD
2018-2019 / Vjeshtë EDU 413-1 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Lokman Coskun, PhD
2017-2018 / Vjeshtë EDU 413-1 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Lokman Coskun, PhD
2016-2017 / Semestri i Verës EDU 413-1 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Arti Omeri, PhD
2016-2017 / Vjeshtë EDU 413-1 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Lokman Coskun, PhD
2015-2016 / Vjeshtë EDU 413-1 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Fatih Ufuk Bağcı, PhD
2015-2016 / Vjeshtë EDU 413-2 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Lokman Coskun, PhD
2014-2015 / Vjeshtë EDU 413-1 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Isa Erbaş, PhD
2014-2015 / Vjeshtë EDU 413-2 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Lokman Coskun, PhD
2012-2013 / Pranverë EDU 413-1 Teorite dhe Perqasjet ne Mesimdhenie dhe Mesimnxenie Ana Uka, PhD